Tristian TY 44

Opnieuw een boeiende taak voor Tristian Yachts met de Tristian 44. De opdracht omvat het creëren van een interieurontwerp in nauwe samenwerking met de klant, het uitvoeren van aanpassingen aan het exterieur, en het produceren van verhelderende visualisaties. Hoewel deze missie momenteel al veelbelovend verloopt, bevindt deze zich nog steeds in een actieve ontwikkelingsfase. www.tristianyachts.com

Magnus 56FT

Van Magnus Yachts kreeg ik de vraag om betrokken te zijn bij het ontwerpproces van de Magnus 56FT. Deze samenwerking omvatte niet alleen het interieurontwerp, maar ook de creatie van visuele representaties voor zowel het exterieur als het interieur van dit opmerkelijke jacht.

Bestevaer MY 49_53_63

Interieurontwerp van de reeds bestaande BV53, gevolgd door het exterieur van de BV49 en 63 met aanvullende ontwerpaanpassingen, evenals interieurontwerp en visualisaties.

Bestevaer 36

Vintage – Classic of Modern, visualisaties aan boord van de BV36 Pure van K&M Yacht Builders. In het 3D model van Dykstra Naval Architects.

Bestevaer 56 Phanta Rhei

Opdracht voor Studio Oostwoud: Interieurstyling voor de Bestevaer 56 Panta Rhei. Door KM Yachtbuilders & Dykstra Naval Architects.

Bestevaer 41 Josephine

Exterieur impressie van de bestevaer 41 Josephine

NG65 Steeler

In samenwerking met Steeler Yachts heb ik de eer gehad om zowel het interieur als het exterieur te ontwerpen voor de Steeler 65S performance trawler. Daarnaast heb ik visualisaties gecreëerd voor zowel het exterieur als het interieur. Ik deel graag het prachtige resultaat van onze gezamenlijke inspanningen.

Overige projecten

Hoewel ik graag meer projecten wil delen, beperkt de beschikbare ruimte me tot een beknopte opsomming.

Breng je project aan boord!

Contact

Heb je vragen over jouw project? Breng het aan boord en laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Vul hieronder je gegevens in, en we nemen snel contact met je op!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld