Gevel verlenging

Weer een mooie opdracht afgerond. De opdracht was: ontwerp een verlengde achtergevel naar eigen inzicht, inclusief een opzet van het interieur. Een geslaagde operatie, al zeg ik het zelf. 

Met dank aan Yvonne Dotinga voor het meedenken aan de opzet van het interieur.

Aanbouw

Ik kreeg de opdracht om na te denken over de verbouwing van een woning aan de Boarnsterdyk 99 in Akkrum. Samen met de eigenaren heb ik dit 3D-plan / bouwplan ontwikkeld en visueel weergegeven.

3D inmeten

Fantastische kans voor betrokkenheid bij het meest boeiende en vooruitstrevende project in Friesland! https://nijeleije.nl/ voor meer informatie.

De opdracht omvat het creëren van een 3D-visualisatie en ontwerp op basis van een 3D-scan van een loods op het terrein. Dit omvat het bepalen van kleuren en materialen, het ontwerpen van plafondafwerking, verlichting en het uitwerken van het ontwerp voor de glazen pui met deuren.

Voorstel gevel Aldeboarn

Ontwerpvoorstel: Exterieur ontwerp voor wijziging van de voorgevel van café De Post, in het hartje van Aldeboarn. Verbouwplannen? 3D vormgeving? omgevingsvergunning? tekenbureau Studio Oostwoud!

Dorpswinkel Aldeboarn

Ontwerp visualisaties voor de reeds gerealiseerde dorpswinkel, geheel gerund door vrijwilligers. Erg leuk om te doen! https://dorpswinkelaldeboarn.nl/

Thecla Bodewes Shipyards,
Salmo 5100dwt & Salmo 6500dwt.

Opgeleverd visualisatie project voor TB Shipyards. Het 3D-modelleren en de visualisaties zijn gedaan met Rhino-3D, V-ray en Photoshop.

Overige projecten

Hoewel ik graag meer projecten wil delen, beperkt de beschikbare ruimte me tot een beknopte opsomming.

Breng je project aan boord!

Contact

Heb je vragen over jouw project? Breng het aan boord en laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Vul hieronder je gegevens in, en we nemen snel contact met je op!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld